Oglasi za posao

Oglas za radno mjesto Junior Presales Engineer-a

Tvrtka Infobip nudi radno mjesto Junior Presales Engineer-a  koje opisuju kao sponu između klijenata i internog Sales tima te Product developmeta. Junior Presales Engineer  klijetnima nudi tehnička rješenja, postaje Technical lead za to rješenje i  koordinira svim uključenim internim timovima. Detaljne informacije nalaze se u privitku.


Oglas

Oglas za radno mjesto programera

 Tekst obavijesti

Natječaj za radno mjesto IT suradnika u tvrtki Imperial d.d.

Tvrtka Imperial d.d. s otoka Raba objavljuje natječaj za radno mjesto IT suradnik za aplikativnu podršku. Detalji natječaja su u privitku.

Opširnije...

Intraweb traži web programere

Intraweb d.o.o. je informatička tvrtka specijalizirana za razvoj web rješenja svih opsega funkcionalnosti, od prezentacijskih web stranica do kompleksnih online trgovina, web portala, booking rješenja i od nedavno i web aplikacija.
 
Tvrtka traži nove zaposlenike s visokom razinom informatičke pismenosti. Potrebno je predzanje iz web tehnologija (HTML, CSS, PHP, MYSQL) kao i reference. Novi zaposlenik će imati priliku raditi na mnogo različitih web rješenja od kompletnog razvoja do održavanja, nadogradnji i općenitih rješavanja informatičkih problema klijentima.
 
 

Opširnije...

AmdoSoft Systems d.o.o. traži JAVA programere

AmdoSoft Systems d.o.o. traži JAVA programere. Više informacija možete pronaći u tekstu natječaja.

 Natječaj

Posao programera

Firma VAPOUR INTERNATIONAL d.o.o. za trgovinu i usluge, sa sjedištem u zapadnoj Istri u gradu Buje, a sa više od 3.500 prodajnih mjesta u Europi, prvi je distributer elektroničkih cigareta i tekućina za iste na međunarodnom tržištu. Svoje proizvode distribuira i prodaje isključivo putem Web servisa.
 

Opširnije...

American Corner Rijeka nudi suradnju studentima

ACRI dio je svjetske mreže knjižničnih prostora posvećenih američkoj kulturi i načinu života, učenju engleskog jezika, poticanju korištenja novih tehnologija te organizaciji različitih kulturalnih programa. Gradska knjižnica Rijeka jedan je od pionira promocije makers pokreta u javnim knjižnicama u Hrvatskoj. Već tri godine rade s 3D printerima, a uskoro će početi održavati radionice robotike i radionice/demonstracije VR-a.
 

Opširnije...

Tvrtka Kirey traži Junior Software Developere

Tvrtka Kirey je dio Kirey Group, međunarodne grupacije IT tvrtki s više od 600 zaposlenika diljem Europe i s klijent portfeljom vrijednim više od 50 milijuna eura. S obzirom na razvoj poslovanja Kirey sjedišta u Rijeci, tražimo nove zaposlenike na sljedećim radnim mjestima: Junior Software Developer
 

Opširnije...