Mapa Weba

Novi sastav studentskog zbora Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija

Na konstituirajućoj sjednici Studentskog zbora Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija 22.9.2022. godine potvrđeni su novi članovi Studentskog zbora. Time su studenti Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija dobili nove predstavnike u SZSUR, Vijeću Fakulteta te Odboru za kvalitetu Fakulteta.

Detalje o članovima možete pronaći na stranici SZ.

U skladu s time Studentski zbor Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija održao je team building kako bi uveo nove članove zbora u projekte i aktivnosti koje provodi.

Prvo je bivša predsjednica SZ, Andrea Toić, održala prezentaciju pod nazivom „Kako napisati projekt“, gdje je s članovima podijelila svoja iskustva pisanja i provođenja projekata u SZ. Nakon toga, sadašnja predsjednica SZ, Rea Žigant, održala je interaktivnu prezentaciju „Nove ideje, novi projekti“ sa svrhom revidiranja i unapređenja već provedenih projekata, kako bi u novom ciklusu prijave projekata oni bili još i bolji. Razgovaralo se i o mogućim novim projektima SZ.

Na kraju, kako bi team building bio potpun, organiziran je odlazak u Escape room „Fox in a box“, gdje su članovi SZ unutar dva tima uspješno riješili sve postavljene zadatke i super se zabavili.

Podijeli članak