Mapa Weba

YUFE Student Journey

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene od 11. rujna do 3. studenog, a YUFE ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađate kolegije, učite nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavate ili volontirate u zajednici na 10 europskih sveučilišta.

Za prijaviti se dovoljno je biti student na minimalno drugoj godini prijediplomskog studija i uspješno se koristiti engleskim jezikom, a jednom kada postanete sudionici ovoga programa, stječete pravo (ali ne i obavezu) upisivanja svih gore navedenih kolegija i aktivnosti na drugim YUFE sveučilištima. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijaviti se možete preko YUFE virtualnog kampusa (link).

Više o ovoj prilici koju vam YUFE nudi možete pročitati ovdje, a pozivamo vas također da se registrirate za jedan od online YUFE otvorenih dana - događaja na koijma ćete moći izravno čuti sve o YUFE prilikama te postaviti bilo koja pitanja koja možda imate. YUFE otvoreni dani održat će se:

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za postupak prijave ili općenito YUFE Student Journey program, slobodno nam se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podijeli članak