Naslovnica

Predstavljanje programa mobilnosti za mlade

CTK Rijeka, kao dio informativne Eurodesk mreže, organizira događanje Predstavljanje Europskih snaga solidarnosti koje će se održati u srijedu, 13. ožujka, u 16 sati, u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje).Događanje je otvoreno za mlade osobe između 17 i 30 godina koje su zainteresirane za mogućnosti volontiranja ili stažiranja u inozemstvu ili rad na projektima u lokalnoj zajednici. Bit će predstavljene Europske snage solidarnosti i mogućnosti koje program pruža kao i ostali programi mobilnosti. Na događanju bit će prisutni i volonteri koji su koristili program Europske volonterske službe koji će ispričati svoja iskustva i odgovarati na pitanja.

Događanje je namijenjeno i svim predstavnicima organizacija koje rade s mladima a žele se informirati kako privući mlade da se uključe u njihove aktivnosti za jačanje solidarnosti.

Osim samog predstavljanja održati će se i Kviz znanja, kroz koji će biti testirano znanje o Erasmus + programu i Europskim snagama solidarnosti. Sudionici biti će podijeljeni u timove a najbolji će osvojiti nagradu.

Prijaviti se mogu svi, uključujući i one koji su trenutno u programu obrazovanja ili osposobljavanja, zaposleni ili nezaposleni.

Prijave su otvorene na ovom linku do 12. ožujka, broj osoba nije ograničen.

CTK Rijeka dio je europske informacijske mreže koja daje besplatne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti.

Više informacija o radionicama i aktivnostima mogu se pronaći na internetskoj i Facebook stranici CTK Rijeka.