Naslovnica

Rektorove nagrade u sklopu 46. obljetnice Sveučilišta – Dies Academicus

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održana je svečana sjednica Senata povodom  središnje proslave 46. obljetnice Sveučilišta – Dies Academicus. U prvom dijelu proslave rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija podnijela je izvješće o radu te u sklopu svečanosti dodijeljene su i Rektorove nagrade za izvrsnost.

Dobitnica rektorove nagrade za izvrsnost na Odjelu za informatiku je studentica Anja Križanac s prosjekom ocjena 4,2.
 
U drugom dijelu proslave 46. obljetnice Sveučilišta u Rijeci u Auli Magni Rektorata Sveučilišta u Rijeci svečano su uručene Nagrade za nastavnu izvrsnost onim nastavnicima čiju su kvalitetu i posvećenost u nastavi prepoznali i sami studenti kroz studentske evaluacije, one koji sa studentima rade i izvan nastave na raznim projektima i na znanstvenim i stručnim radovima, onima koji sustavno unaprjeđuju nastavne materijale izradom publikacija i korištenjem alata e-učenja te kontinuirano unaprjeđuju svoje nastavničke kompetencije.

Na Odjelu za informatiku nagradu za nastavu izvrsnost djelatnika u znanstveno-nastavnom zvanju docenta ili više primila je prof. dr. sc. Nataša Hoić-Božić, a nagradu za nastavnu izvrsnost djelatnika u suradničkom zvanju primila je dr. sc. Martina Ašenbrener Katić.
 
Po završetku svečanosti rektorica je zahvalila svima na sudjelovanju, kako u ovom, tako i u ostalim događanjima protekloga i ovoga tjedna, te pozvala sve na preostala dva događanja: predstavljanje monografije o profesorima emeritusima i promociju doktora znanosti.