Naslovnica

WeAreDevelopers konferencija

Posjetite najveću europsku konferenciju za programere i IT stručnjake WeAreDevelopers koja će se po treći put održati u Beču i okupiti više od 2.500 vrhunskih developera i IT stručnjaka iz centralne i (jugo)istočne Europe. Na ovom dvodnevnom događaju developeri će, pored konferencije, na više od 9.000 kvadratnih metara moći uživo iskusiti i isprobati mnogobrojne nove tehnologije u sklopu najvećeg europskog Developers Playgrounda u Europi. Konferencija će se održati 11. i 12. svibnja 2017. godine, a očekuju se predavači iz vodećih globalnih kompanija kao što su Google, Facebook, Twitter, The Pirate Bay, Stack Overflow te brojne IT zvijezde.
 

Dvodnevni format na kojem će developeri i IT menadžeri najpoznatijih i najvećih svjetskih kompanija izmijeniti znanja, iskustvo je koje mnogi programeri i IT stručnjaci željno iščekuju. Težište konferencije, koja će se održati na engleskom jeziku, bit će teme vezane uz web, mobilni i software development, kao i Virtual Reality, Internet of Things, Big Data, IT security, Robotics, Artificial Intelligence i mnoge druge. Pored klasičnih predavanja, održat će se i natjecanja u programiranju, kao i mogućnost poslovnog povezivanja i zapošljavanja. Za više informacija posjetite službenu stranicu konferencije www.wearedevelopers.org


Promotivni kod za studente i djelatnike Odjela za informatiku kojim mogu ostvariti popust od 20% na sve vrste ulaznica je: INFUNIRI20.