Naslovnica

Mladi u poduzetništvu

Forum Mladi u poduzetništvu će se održati u četvrtak, 17. studenog, s početkom u 12 sati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat). 
 

Na forumu će mlade osobe moći dobiti informacije koje im mogu biti korisne za ulazak u svijet poduzetništva – od toga gdje dobiti informaciju ili savjet, kako dobiti poticaj ili kredit, do toga gdje potražiti dodatna znanja. Smatramo da bi sudjelovanje na forumu moglo biti korisno svim vašim studentima i studenticama koji razmišljaju o poduzetničkom poduhvatu.

Forum Mladi u poduzetništvu uvodna je aktivnost projekta Mi znamo kako koji CTK Rijeka u suradnji s partnerima, ove godine CEDRA-om Split i Gradom Rijekom, provodi peti put za redom. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sastoji se od održavanja foruma Mladi u poduzetništvu, edukacije Mi znamo kako (u tijeku su upisi u istu) i online savjetovališta za društvene poduzetnike. Sudjelovanje u svima aktivnostima projekta i korištenje usluga savjetovališta je u potpunosti besplatno za građane i građanke.

 Forum Mladi u poduzetništvu
 Mi znamo kako