Student info

Poziv za sudjelovanje na womENcourage 2017

Dragi studenti,
 

Upućujemo vam poziv za predaju postera u okviru događaja womENcourage u organizaciji ACM (Assocation for Computing Machinery - najvećeg društva za znanstveno i obrazovno računalstvo), a na kojem se slavi, podržava i odaje počast doprinosu kojeg žene daju znanosti. Potičemo vas da pošaljete postere i prisustvujete događaju. Posteri mogu imati više od jednog autora (i naravno, autori mogu biti bilo kojeg spola).

Opširnije...

Erasmus+: Predstavljanje Fakulteta za organizacijske znanosti Kranj, Sveučilište u Mariboru

Datum i mjesto: četvrtak, 23.3.2017. u 11:15 u O-S32
Predavač: Doc. dr. sc. Mirjana Kljajić Borštnar
 
Sažetak: dr. sc. Mirjana Kljajić Borštnar docentica je iz područja informacijskih sustava. Dolazi s Fakulteta za organizacijske znanosti iz Kranja, Sveučilišta u Mariboru, koji se nalazi u Kranju. Predstavit će programe studiranja informatike na Fakultetu za organizacijske znanosti te aktualne međunarodne projekte i konferencije, s ciljem poticanja sudjelovanja kako na istraživačkom, nastavnom, nenastavnom, tako i studentskim razmjenama u okviru programa Erasmus+.

Opširnije...

Reakreditacija doktorskog studija: obavijest i protokol za doktorande

Poštovani doktorandi, poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će međunarodno stručno povjerenstvo. Obavezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima osoblja i doktorandima.
 
Ljubazno Vas molimo da se u srijedu, 5. travnja 2017. godine u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. Sastanak s doktorandima održat će se u 10:15 u Vijećnici (O-403).
 

Opširnije...

Obavijest za doktorande o postupku reakreditacije doktorskog studija

Poštovani doktorandi, poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). U tu svrhu, ukoliko želite dostaviti anonimni komentar članovima međunarodnog stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti doktorski studij ili rad nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije na sljedećoj poveznici.
 

Opširnije...

Šahovski turnir

Odjel za matematiku organizira šahovski turnir koji će se održati u sklopu Otvorenog dana sveučilišnih odjela, 25. travnja 2017.
 
Šahovski turnir održat će se u zgradi sveučilišnih odjela, a pravo na sudjelovanje imaju studenti i djelatnici visokoškolskih ustanova u Rijeci te članovi Alumni kluba Odjela za matematiku. Najuspješniji učesnici bit će nagrađeni peharima.
 

Opširnije...

Odabrani demonstratori za ljetni semestar akademske godine 2016./2017.

 Popis odabranih demonstratora

Studentski znanstveni fond SIZIF

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Ured za znanost Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci pokrenuli su studentski znanstveni fond SIZIF čiji je cilj potaknuti i poduprijeti studente u znanstveno – istraživačkoj djelatnosti.
 
Fondom se financiraju tri kategorije – provedba znanstvenog istraživanja, aktivno sudjelovanje na skupovima te objavljivanja znanstvenih i stručnih radova. Posebnost Fonda je što će biti kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini.
 

Opširnije...

JEZIČNI TANDEM: učenje jezika u paru

Želite usavršiti znanje stranog jezika i pritom steći nova poznanstva?
 
U okviru programa učenja stranih jezika Jezični tandem sparit ćemo Vas s osobom koja govori jezik koji želite usavršiti, a koja želi usavršiti jezik koji Vi govorite. Sastajat ćete se svaki tjedan te polovicu vremena razgovarati na svakom od jezika. Jezični je tandem besplatan i ne zahtijeva iskustvo u poučavanju stranog jezika – samo dobru volju! Na svakom susretu prisutan je moderator koji predlaže aktivnosti i stoji na raspolaganju tandem partnerima.  
 

Opširnije...

Raspored studenata po grupama za kolegij Baze podataka

 Raspored studenata po grupama za kolegij Baze podataka

Raspored studenata po grupama za kolegij Diskretna matematika

 Raspored studenata po grupama za kolegij Diskretna matematika