Student info

Natječaj za studentske projekte u kulturi i umjetnosti

Otvoren je natječaj Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. Financijska sredstva dodjeljuju se studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.
 

Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci.

Opširnije...

Studentska služba

Obavještavaju se studenti da u utorak, 17. siječnja Studentska služba neće raditi.

Natječaj Studentskog zbora za financiranje studentskih programa u 2017. godini

Obavještavamo studentice i studente riječkog Sveučilišta da je otvoren Natječaj Studentskog zbora za financiranje studentskih programa u 2017. godini. Natječaj se zatvara 31. siječnja u 23:59:59 sati. 
Više informacija možete pronaći na službenim stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.
Projektni prijedlozi se predaju posredstvom online aplikacije SZSUR-a, kojoj se može pristupiti ovdje.

Tekst Natječaja preuzmite u privitku ispod.
 tekst

Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci u 2016./2017. akademskoj godini

Na mrežnim stranicama Sveučilišta objavljen je Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci u 2016./2017. ak. god. i nalazi se na sljedećoj poveznici.
Krajnji rok za podnošenje online prijava na natječaj je petak, 27. siječnja 2017. godine do 12:00 sati.

Radno vrijeme studentske službe

21.12.2016. studentska služba će raditi od 10:00 do 12:00 sati.

Poziv na promocije prvostupnika i magistara

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na

svečanu promociju diplomiranih studenata Odjela za informatiku (preddiplomskog i diplomskih studija), koja će se održati u petak, 16. prosinca 2016. godine u 11 sati, u dvorani O-028 u prizemlju zgrade sveučilišnih odjela na sveučilišnom kampusu, Radmile Matejčić 2.

Molimo diplomante da na svečanu promociju dođu najkasnije u 10 i 30 sati kako bismo imali dovoljno vremena za pripremu svečanosti.

Iznos za tiskanje diplome od 200,00 kn potrebno je uplatiti na IBAN HR0423600001400485134 (poziv na broj: OIB-3) te uplatnicu dostaviti u Studentsku službu do 09. prosinca 2016. godine.

Photoshop radionica: Retuširanje portreta

KADA I GDJE: subota, 3.12.2016. u 14:00 sati, Odjel za informatiku, učionica 365 (3. kat)

PREDAVAČ: Otavio Aničić (otavio.anicic@student.uniri.hr)

O RADIONICI: Na ovoj radionici upoznat ćete se s mogućnostima Adobe alata Photoshop, koje će vam biti od pomoći pri obradi portreta za profesionalne fotografije ili profilne slike na društvenim mrežama.

KOME JE RADIONICA NAMJENJENA?
Svim studentima i profesorima Odjela za informatiku koji se žele okušati ili usavršiti u obradi portreta.

Prijaviti se možete putem linka, a ostale informacije pronaći ispod u dokumentu s detaljnijim opisom Adobe radionice.

Opširnije...

Natječaji za dodjelu stipendija studentima Sveučilišta u Rijeci

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljeni su natječaji: 
 
 

Opširnije...

Natječaj

Fakultet organizacije i informatike objavljuje Natječaj za izbor jednog suradnika u  suradničkom zvanju i radno mjesto asistenta  za područje društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, za grupu predmeta vezanih uz formalne metode, baze znanja i upravljanje znanjem na Katedri za teorijske i primijenjene osnove informacijskih znanosti. Dodatne informacije možete pronaći na stranicama FOI-a.

Od ideje do projekta

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci još jednom u suradnji s udrugom DELTA organizira novo izdanje radionice "Od ideje do projekta". Radionica je nastala 2013. godine kada su stariji studenti htjeli pomoći mlađima u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe u 2016.

Pozivamo Vas da se prijavite na sudjelovanje ove godine kako bismo Vam pokazali i objasnili što Vas sve očekuje prilikom prijave na Natječaj. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve studente (redovite, izvanredne, preddiplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija).
 

Opširnije...