Student info

Young Crew Croatia radionica

Udruga Young Crew Croatia već devetu godinu organizira trodnevne radionice iz područja upravljanja projektima. YCC je ogranak za mlade voditelje projekata pri Hrvatskoj udruzi za upravljanje projektima  te dio vodeće međunarodne neprofitne organizacije za upravljanje projektima International Project Management Association (IPMA). Radionica se održava od 7. do 9. lipnja 2019. godine u Hotelu Valamar Koralj na otoku Krku.


Opširnije...

Signet Hackathon

S ciljem da potaknu mlade na kreativnost, inovativnost i da iskoriste stečeno znanje u školi i fakultetu poduzeće Signature Networks d.o.o.organizira natjecanje u izradi i programiranju igre na temu svemira. Najbolje očekuju nagrade, a svaki će sudionik dobiti potvrdu o sudjelovanju.


Opširnije...

E-Glas Bootcamp u Rijeci

Ovog ljeta možete naučiti React.js kroz 3 mjeseca intenzivnog programa. Možete sudjelovati u razvoju frontenda novog proizvoda za upravljanje mislima s različitim uređajima, a koji će se koristiti za terapijski rad s djecom s teškoćama u razvoju. Bootcamp traje od 1. 7. do 30. 9. 2019. godine. Za slučaj da u to vrijeme imate dodatne obaveze i ispite na fakultetu, moguće je dogovoriti kraće pauze od bootcampa i fleksibilno radno vrijeme.


Opširnije...

Dodjela stipendija/financijskih pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"

U utorak, 30. travnja 2019. godine na mrežnim stranicama Sveučilišta objavljena Odluka Senata o dodjeli stipendija/financijskih pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov".

Više detalja možete pronaći na poveznici.


Uključi se u inicijativu mladih INCORE

Udruga PaRiter poziva mlade od 18 do 30 godina koji žele razbiti tabue o seksualnosti, dobiti znanstveno utemeljene informacije te informirati svoje vršnjake o ovoj temi da se pridruže Erasmus+ inicijativi mladih "INCORE - Informed, conscientious & responsible".


Opširnije...

Produljenje ERASMUS natječaja za stručnu praksu

Sveučilište u Rijeci produljuje Erasmus natječaj za stručnu praksu studenata u 2019./2020.

Natječaj je otvorenog tipa, odnosno studenti će se moći prijavljivati dok god Sveučilište raspolaže financijskim sredstvima, te će se sve uredne prijave odmah uzimati u obzir i financirati. Tekst natječaja i sve detaljne upute objavljeni su na web stranici Sveučilišta.
 

Poziv na 1. Nacionalni kongres studentskog predstavništva (STUP)

Predstavnici studenata na Sveučilištu u Rijeci organiziraju 1. Nacionalni kongres studentskog predstavništva (STUP).

Ove godine teme su:

  1. Osiguranje kvalitete u visokom obrazovanju (studentske ankete, ocjenjivanje...)
  2. Studentski zakoni i propisi (novi Zakon o obavljanju studentskih poslova...)
  3. Primjeri dobre prakse iz područja studentskog predstavništva (studentski zborovi Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije).

Opširnije...

Novi ciklus radionica Stay calm & …

I ove godine, po četvrti put, organizira se ciklus od 6 radionica/druženja kojima se šire vidici. Upoznavat će se čudesna šuma života u kojoj obitavaju emocije, odnosi s drugim ljudima, ali i odnos sa samim sobom, komunikacija, različitost, očekivanja, razumijevanje, predrasude i još mnogo toga.


Opširnije...

Projekt „Idea Challenge“

Green European Foundation organizira projekt „Idea Challenge“, namijenjen mladim osobama od 16-24 godine, koje imaju priliku prijaviti svoju ideju kojom bi unaprijedili svoju lokalnu zajednicu. Najbolja ideja dobiti će 500 eura za implementaciju i potrebno mentorstvo oko provedbe same ideje.


Opširnije...

Poziv na radionicu: Kako napisati životopis i motivacijsko pismo?

Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra organizira besplatnu radionicu za studente riječkog Sveučilišta na temu pismenog predstavljanja poslodavcima.
 

Opširnije...