Student info

Početak nastave u akademskoj godini 2019./2020.

Nastava na Odjelu za informatiku započinje 1.10.2019. prema kalendaru nastave.
 Prijem studenata prve godine preddiplomskih studija održat će se 1. listopada 2019. u 9 sati u dvorani O-028, zgrada sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2.
 

Početak nastave za studenate prve godine diplomskih studija je 3. listopada 2018.  prema rasporedu.

Za studente svih ostalih godina preddiplomskih i diplomskih studija početak nastave je 1. listopada 2019. prema  rasporedima.
 

Poziv studentima za izbor demonstratora u zimskom semestru akademske 2019./2020. godine

Molimo zainteresirane studente da se jave nositeljima kolegija ako žele biti demonstratori na njihovim kolegijima. Popis kolegija zimskog semestra za koje postoji potreba za demonstratore možete pronaći ispod u priloženom pozivu pročelnice.
 

Opširnije...

Rasporedi za zimski semestar akademske 2019./2020. godine


Objavljeni su rasporedi preddiplomskih i diplomskih studija za zimski semestar nove akademske godine te ih možete preuzeti u kategoriji Rasporedi. Također je objavljen i kalendar nastave za novu akademsku 2019./2020. godinu. Možete ga preuzeti u kategoriji Kalendar nastave.


 

Organizirana vršnjačka podrška kroz studij

Na Odjelu za informatiku već se nekoliko godina provodi projekt "Organizirana vršnjačka podrška kroz studij". Ovim se putem pozivaju svi studenti starijih godina (druga i treća godina preddiplomskog studija kao i prva i druga godina diplomskog studija) da se uključe u projekt kao studenti-mentori kako bi brucošima dali osnovne smjernice te svojim angažmanom i primjerom pokušali poticajno djelovati na njih.


Opširnije...

Izvanredni ispitni rok

Pročelnica Odjela za informatiku donijela je Odluku o uvođenju dodatnog izvanrednog ispitnog roka na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima Odjela za informatiku za akademsku 2018./2019. godinu. Odluku možete pronaći u prilogu ove vijesti.
 

Odluka

Poziv za odabir studenta-asistenta za potporu studentima s invaliditetom

Ured za studente s invaliditetom raspisalo je Poziv za odabir studenta-asistenta za potporu studentima s invaliditetom na Sveučilišta u Rijeci tijekom ak. god. 2019./2020.
 

Opširnije...

Natječaj za dodjelu stipendija studentima završnih godina

Uniline d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu stipendija studentima/cama završnih godina iz polja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije. Iznos stipendije je 1.250,00 kn, a razdoblje stipendiranja je od 01.10.2019. do 30.09.2020. godine.


Opširnije...

Dijalog Europske unije s mladima

Ministarstvo znanosti i obrazovanja poziva sve mlade osobe (15 do 30 godina) da se uključe u 7. ciklus Dijaloga Europske unije s mladima putem konzultacijskog upitnika. Kroz upitnik, dostupan na poveznici, mlade se pita što misle o kvalitetnim poslovima, radu s mladima te prilikama za mlade u ruralnim područjima.
 

Opširnije...

Volontiraj na Noći istraživača 2019.

Sveučilište u Rijeci organizira manifestaciju Noć istraživača, koja će se ove godine održati u petak, 27. 9. 2019., u razdoblju od 17 do 22 sata u Tower Centru Rijeka.
 

Opširnije...

Intenzivirani tečaj za prevladavanje straha od javnog nastupa

Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni intenzivirani tečaj za studente riječkog Sveučilišta s ciljem poučavanja studenata kako prevladati strah od javnog izlaganja.
 

Opširnije...