Anketa o studentskoj prehrani

Dragi studenti,  molimo Vas da ispunjavanjem anonimne ankete iskažete svoje stavove o restoranima studentske prehrane, raznolikosti ponude, cijeni, veličini porcije i čistoći. Rezultate upitnika studentski predstavici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci prezentirati će upravi Studentskog centra te će isti biti objavljeni na službenim internetskim stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Svi rezultati bit će korišteni u svrhu poboljšavanja kvalitete, a sukladno tome i Vašeg zadovoljstva.

 
NAPOMENA: Popunjavanjem ankete možete sudjelovati u nagradnoj igri SZSUR-a i otputovati u Gardaland  Ukoliko želite, možete na dnu ankete ostaviti vaše kontakt podatke, kako bismo vas u slučaju osvajanja nagrade mogli kontaktirati. Vaši podaci ostati će tajni prilikom cijelog procesa obrade i prikaza podataka te se vaše ime neće spominjati prilikom objave razultata anketa. Ukoliko ne želite sudjelovati, polja ostavite neispunjena. Dobitnik/ica putovanja odabrati će se slučajnim odabirom.
 
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati studentski predstavnici u SZSUR i studentskih zborova sastavnica Sveučilišta u Rijeci.
 
Anketu možete popuniti samo jednom, a sve dodatne prijave s istim kontakt podacima će se isključiti iz nagradne igre.
 
1. krug nagradne igre traje do 21. lipnja 2017. – nagradno putovanje i ulaznica za Gardaland za dvije osobe
 
2. krug nagradne igre traje do 10. srpnja 2017. – nagradna večera za dvoje