Mapa Weba

Tribina PhD Career Café

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju tribinu PhD Career Café namijenjenu razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Treći po redu PhD Career Café organizira se u sklopu Student Day Festivala, a tema je međusobna podrška doktoranada odnosno "Doktorandi za doktorande". Na tribini će vlastita očekivanja, iskustva i izazove s kojima su se susreli kao polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Rijeci predstaviti: Nadja Čekolj (FFRI), Ivana Kolić (MEDRI)Bepo Schira (GRADRI) i Tatjana Špoljarić (FMTU). 

Predstavljanju iskustava i raspravi u opuštenom okruženju prethodit će predavanje dr. sc. Ivane Miočić (FFRI) pod nazivom "Iskustva mladih znanstvenika na visokim učilištima - što pokazuju istraživanja?"

Tribina će se održati u srijedu 08. lipnja u 19:00 sati, na Kampusu, iza zgrade Akademije primijenjenih umjetnosti, a moderirat će ju Prorektor za strateške projekte prof. dr. sc. Saša Zelenika i voditeljica Ureda za karijere SSC-a Nikoleta Zubić. Planirano trajanje tribine je 2 sata. 

Prijave na tribinu su obavezne, a prijaviti se možete putem obrasca, najkasnije do utorka 07. lipnja 2022. godine.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena: U slučaju lošeg vremena tribina će se održati u Café-baru Kampus (Akvarij).

Podijeli članak