Mapa Weba

Radionica za doktorande i postdoktorande

Sveučilište u Rijeci - Doktorska škola i STEP RI znanstveno – tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, organiziraju radionicu za doktorande i postdoktorande „Inovacije i transfer znanja, stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere“.

Radionica će se održati uživo, 30. studenog - 1. prosinca 2023. godine, u prostorijama  STEP RI znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 10.

Polaznici će kroz vođene radionice, zadatke, primjere, rasprave i razrade vlastitih ideja, temeljenih na znanju steći uvid u osnovne koncepte i suvremene alate u inovacijama i valorizaciji znanja čime se motiviraju za transfer rezultata istraživanja u društvo.

Radionica se organizira u okviru EU projekta INNO2MARE, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Obzor Europa. Više informacija o ciljevima i programu radionice dostupno je u prilogu.

Rok za prijave je do 24. studenog 2023. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem prijavnog obrasca. Za pristup se koristi valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Za sva pitanja javite se na adresu elektronske pošte Doktorske škole Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Program

Podijeli članak