Stipendije u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach

Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više različitih područja (ekonomija, zdravstvo, politika, pravo, poduzetništvo, tehnologija...) Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područja ekonomije i poduzetništva).
 
Prijave za potpune stipendije za sudjelovanje na European Forum Alpbach od 14-30.8 su otvorene.
 
Potpuna stipendija pokriva troškove sudjelovanja u sve dane trajanja Foruma, trošak smještaja s doručkom i dnevni džeparac od 17 EUR po osobi koji dobivate na licu mjesta nakon dolaska na Forum.
 
Prijave su isključivo putem online platforme na koju morate uploadati sljedeće dokumente:
- Motivacijsko pismo
- Životopis
- Kopija dokumenta kojim potvrđujete najviši nivo obrazovanja (srednja škola ako ste na Bachelor razini, Bachelor diploma ako ste na Master razini ili Master diploma ako ste fakultet završili)
- Prijepis ocjena (ocjene iz 4. razreda srednje škole ako ste brucosš/ica)
- Potvrda o poznavanju Engleskog jezika na minimalno B2 razini (IELTS, TOEFL, potvrda profesora engleskog iz srednje škole ili fakulteta)
 
Poveznica na online prijavu.