ERASMUS - radionica

U sklopu informativnih aktivnosti povodom nedavno otvorenog Erasmus natječaja za mobilnosti studenata i osoblja u akademskoj godini 2015./2016., Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Uredom za mobilnost Sveučilišta u Rijeci, organizira Radionicu za ispunjavanje dokumentacije za prijavu na ERASMUS natječaj, za studente i osoblje Sveučilišta u Rijeci.

Radionica će se održati u utorak 17. ožujka u 12,00 sati u zgradi Filozofskog fakulteta na Kampusu, prostorija 138, I. kat.


Radionicu će voditi djelatnice Ureda za mobilnost, koje će zainteresirane informirati o procesu prijave te mogućnostima koje nudi ovaj program mobilnosti. Na Radionici će se prezentirati ispunjavanje prijavnog obrasca na SharePoint portalu te  proći ostala natječajna dokumentacija.


Predstavnici Ureda za mobilnost bit će dostupni za upite studenata i osoblja vezane uz Erasmus razmjenu. Svi zainteresirani slobodni su pripremiti vrlo konkretna i individualizirana pitanja. Molimo prethodno se upoznati s tekstom natječaja i uvjetima prijave.