Od ideje do projekta

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci još jednom u suradnji s udrugom DELTA organizira novo izdanje radionice "Od ideje do projekta". Radionica je nastala 2013. godine kada su stariji studenti htjeli pomoći mlađima u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe u 2016.

Pozivamo Vas da se prijavite na sudjelovanje ove godine kako bismo Vam pokazali i objasnili što Vas sve očekuje prilikom prijave na Natječaj. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve studente (redovite, izvanredne, preddiplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija).
 


Radionice ćemo održati u sljedećim terminima:

Uvod u radionice - 2. 12. od 18:00 do 20:40 sati (za sve)
Radionica za I. grupu - 3. 12. od 09:00 do 17:00 sati
Radionica za II. grupu - 4. 12. od 09:00 do 17:00 sati

Radionice ćemo održati na Kampusu (o točnoj lokaciji ćete biti naknadno obaviješteni 30. studenog 2016. g.). Na radionice se može prijaviti neograničen broj sudionika, ali zbog prostornog ograničenja sudjelovanje će biti omogućeno za 50 sudionika (25 po terminu/grupi) te ćemo omogućiti sudjelovanje barem jednom predstavniku studentske udruge koji se prijavi (prema kriteriju: tko se prvi prijavi), a ostale ćemo pozvati na sudjelovanje ako još bude slobodnih mjesta. 


PRIJAVE: Prijaviti se možete do 25. studenog 2016. tako da popunite online obrazac.

ZADATAK: Do 30.11. možete prijaviti svoje projektne prijedloge koristeći upute i obrazac:

1. Priručnik za pisanje projektnih prijedloga za Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci
2. Obrazac 

Projektne prijedloge možete prijaviti u svrhu vježbe te Vas molimo da ne prijavljujete prijedloge koje ćete prijaviti na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2017.