Poziv za sudjelovanje na womENcourage 2017

Dragi studenti,
 

Upućujemo vam poziv za predaju postera u okviru događaja womENcourage u organizaciji ACM (Assocation for Computing Machinery - najvećeg društva za znanstveno i obrazovno računalstvo), a na kojem se slavi, podržava i odaje počast doprinosu kojeg žene daju znanosti. Potičemo vas da pošaljete postere i prisustvujete događaju. Posteri mogu imati više od jednog autora (i naravno, autori mogu biti bilo kojeg spola).

Konferencija osigurava potpore studentima za prezentaciju svojih postera (i/ili prisustvovanje konferenciji). womENcourage će se ove godine održati u suradnji s događajima u organizaciji European Network of High Performance and Embedded Architecture and Compilation (HiPEAC). Ovogodišnji je program bogatiji od lanjskog i između ostalog uključuje hackathon (prvi dan), sajam karijera gdje ćete moći razgovarati s ljudima iz kompanija i s njima razgovarati o mogućnostima za zapošljavanje u nekoj od njih, zanimljive govore industrijskih sponzora događaja womENcourage, pozvanih predavača te različitih panel rasprava (uključujući one s naglaskom na cyber sigurnost i računanje visokih performansi). Također je važno napomenuti da će womENcourage 2017 ugostiti predavača Silvija Micalija s MIT-a koji je dobitnik ACM-ove Turingove nagrade.
 
Za dodatne informacije posjetite: https://womencourage.acm.org/
 
Ukratko, womENcourage 2017 bit će zanimljiv događaj, a zasigurno će biti zanimljivo i predstaviti vaš rad na događaju (čak i ako je rad tek u pripremnoj fazi) obzirom da će događaju prisustvovati znanstvenici i istraživači s kojima možete razgovarati, kojima možete predstaviti svoj rad i koji vam mogu dati povratne informacije o njemu.

 Tekst poziva