Obavijest o upisu u više semestre studija

Upisi u više semestre studija će se održati u periodu od 20. do 30. studenog. Ukoliko planirate upis sljedećeg semestra u tom terminu svakako provjerite koje uvjete za upis trebate ispuniti i napravite zajedno s mentorom plan rada. Molimo Vas da do 13. listopada na doktorski@inf.uniri.hr pošaljete godišnje doktorandovo izvješće na službenom obrascu DrS4 (sa skeniranim potpisom).

Skrećemo Vam pažnju da se na web stranicama Odjela za informatiku nalaze pravilnik i program poslijediplomskog studija kao i obrasci studija:
Podsjećamo da je za prijavu kvalifikacijskog ispita, prijavu teme doktorske disertacije, zahtjev za priznavanje znanstvenog rada a1, zahtjev za priznavanje izbornog znanstvenog rada, zahtjev za priznavanje istraživačkog rada, te zahtjev za ocjenu doktorske disertacije potrebno pokrenuti procedure u studentskoj službi putem službenih obrazaca:
http://www.inf.uniri.hr/hr/studiji/poslijediplomski-studij/obrasci-doktorskog-studija.html

Pokretanje procedure vrši se predajom ispunjenog obrasca u studentskoj službi najkasnije tijekom predzadnjeg tjedna u mjesecu kako bi Povjerenstvo za poslijediplomski studij razmotrilo i odobrilo pokretanje procedure i po potrebi ako Pravilnik predviđa proslijedilo prijedlog Vijeću Odjela koje se u pravilu sastaje jednom mjesečno u zadnjem tjednu mjeseca. Lijepo Vas molimo da obrasce predate/pošaljete potpisane (skenirane obavezno s predviđenim potpisima) kako je na njima naznačeno, uz suglasnost mentora.
 
Na raspolaganju smo za Vaša pitanja.