Student ClassStudentClass je naziv za predavanja studenata s osnovnim ciljem predstavljanja njihovih projekata, radova i postignuća profesorima, kolegama i zainteresiranim gospodarskim subjektima.  

Student Class: Upoznajte i iskoristite mogućnosti EU fondova

Pozivamo vas na predavanje pod nazivom "Upoznajte i iskoristite mogućnosti EU fondova" koje će održati Daria Maravić, mag. oec. Predavanje će se održati u četvrtak 11. svibnja 2017. godine u 16:00 sati u predavaonici O-S32 Odjela za informatiku.

Opširnije...

StudentClass: web platforma „yourJob“

Pozivamo Vas na predstavljanje web platforme „yourJob“ koja se koristi za pronalaženje studentskog posla u području studiranja.
 
Vrijeme i mjesto: četvrtak 1. prosinca 2016. godine u 14 sati u prostoriji O-S32.
Predavači: Dorian Beli i Marko Vidaković 
 

Opširnije...

StudentClass: Predstavljanje projekta Konektum

Pozivamo Vas na predstavljanje web platforme za spajanje poslodavaca i studenata „Konektum“ koje će se održati 09. lipnja 2016. godine u 13:00 sati u dvorani O-028 Odjela za informatiku. 

 

Opširnije...

StudentClass: Predstavljanje projekta "Kreativna Rijeka: cross-medijska radionica"

Pozivamo studente na predstavljanje projekta "Kreativna Rijeka: cross-medijska radionica" koje će održati u četvrtak 19. svibnja 2016. godine u 12:00 sati u dvorani O-S32 Odjela za informatiku. 

Opširnije...

StudentClass: Predstavljanje StartUp projekta - mobilna aplikacija za nautičare

Pozivamo studente na predstavljanje StartUp projekta "Mobilna aplikacija za nautičare" koje će održati studenti Pomorskog fakulteta Mario Butković i Antonio Barak. Predavanje će se održati u četvrtak 28. travnja 2016. godine u 12 sati u dvorani O-028 Odjela za informatiku. 
 

Opširnije...

StudentClass: Predstavljanje aplikacije PickYou

Pozivamo Vas na inspirativno i motivirajuće predavanje PickYou tima na kojemu će uz predstavljanje mobilne aplikacije PickYou, kolege Hari Zamlić i Jan Božić pričati i o iskustvima te putu koji su prošli u svijetu startupa. Predavanje će se održati u četvrtak 14. travnja 2016. godine u 12 sati u dvorani O-028 Odjela za informatiku. 

 

Opširnije...

StudentClass: Predstavljanje projekta Onetius

Pozivamo Vas na predstavljanje web platforme za e-učenje „Onetius“ koje će se održati 17. ožujka 2016. godine u 12 sati u dvorani O-28 Odjela za informatiku. Projekt je osnovao Mario Novak, student Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a ideja iza projetka je web platforma za besplatno učenje i podučavanje koja je dostupna svima. Na projektu također sudjeluje i student Odjela za informatiku Milan Petrović. Na StudentClassu detaljnije će predstaviti projekt i njegovu ideju te viziju daljnjeg razvoja.

StudentClass: Predstavljanje projekta STEMI

Pozivamo vas na predstavljanje projekta „STEMI – učenje stvaranjem“, koji će se održati u petak, 11. prosinca 2015. godine, u dvorani O-28 Odjela za informatiku s početkom u 10:00 sati.

Projekt je osvojio Zlatnu nagradu na međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2015 održanoj od 15.-18. listopada u Zagrebu, a na projektu sudjeluju asistent Odjela za informatiku Marin Trošelj i student Davor Zupičić u suradnji s djelatnicima FER-a u Zagrebu.