BussinesClass: Predstavljanje tvrtke Plavi tim i programa zapošljavanja Growww

U utorak 28.3.2017., u prostoriji O-028 s početkom u 14 sati, Dubravka Drndelić i Marko Kotaranin predstavit će tvrtku Plavi tim u vlasništvu naftne kompanije INA d.d. i Growww program zapošljavanja.

Plavi tim d.o.o. je tvrtka za informatičke usluge, koja je u stopostotnom vlasništvu INA-e. Tvrtka djeluje kao zajednički uslužni informatički centar s naglaskom na pružanju informatičkih usluga, uključujući informatičke sustave i upravljanje infrastrukturom za društva INA Grupe i druge. Tvrtka trenutno broji 142 zaposlenika iz različitih područja IT struke. Dugoročna strategija tvrtke je pružiti visoko kvalitetne stručne informatičke usluge, jedinstvene na razini INA Grupe, istovremeno poboljšavajući učinkovitost na razini INA Grupe i razvoj sinergije pružanjem informatičkih usluga svim tvrtkama INA Grupe i ostalima. Organizacija ovog zajedničkog uslužnog centra u skladu je s najboljom međunarodnom praksom.
 

Predavači će predstaviti i mogućnosti zapošljavanja kroz program Growww u sklopu kojeg INA planira zaposliti niz mladih stručnjaka na pripravniško stažiranje. Među ostalim, traženi su i pripravnici iz područja informatike i ekonomije. Na natječaj se mogu prijaviti osobe s maksimalno dvije godine radnog iskustva, a također i studenti završnih godina studija koji su do trenutka prijave stekli 240 ECTS-a i više.


Više o programu: Growww.