Mapa Weba

Infobip Virtual Classroom: Boost your Bip Potential

Nakon uspješnog prvog izdanja Infobip Virtual Classroom programa online predavanja i radionica za studente, ovu jesen pozivaju se studenti Odjela za informatiku da se prijave i da sudjeluju u novom, drugom izdanju Virtual Classrooma.

Program će se održati u vremenskom terminu od 9.11. – 4.12.2020., s pretežnom dinamikom predavanja svaki drugi dan, u trajanju od 60’ do 120'.

Program je namijenjen studentima preddiplomskih i diplomskih studija te sam tijek programa, kao i teme, opise predavanja i informacije o predavačima možete pronaći u virtualnom bookletu u prilogu vijesti. Predavanja će se izvoditi na hrvatskom jeziku dok će sami prezentacijski slajdovi biti na engleskom.

Uz dijeljenje znanja i povezivanja studenata sa stručnjacima iz IT industrije, želja nam je putem ovog jesenskog izdanja Virtual Classrooma pokazati koliko je Infobip kao globalna IT kompanija interdisciplinaran te koliko je važno poznavanje i razumijevanje kako tehnoloških tako i poslovnih tema.

Kroz predavanja studente će se provesti kroz različite teme i područja koja pokrivaju i tehnički (IT) i business segmenta poslovanja te će im se ujedno pružiti pregled poslova, alternativnih zanimanja kojima bi se studenti u budućnosti željeli baviti.

Također slušajući predavanja Infobip IT i business stručnjaka studenti će imati priliku steći nova znanja i vještine koja će im biti potrebna u profesionalnom putu i razvoju karijere.

ZADNJI ROK ZA PRIJAVU STUDENATA JE NEDJELJA 1.11.2020. nakon čega slijedi proces selekcije kandidata. Prijaviti se možete ovdje.

Ono što je potrebno za prijavu je priložiti životopis i po želji napisati nekoliko motivacijskih rečenica o tome zašto želite sudjelovati u programu, koja znanja želite steći i gdje vidite početak svoje poslovne karijere nakon završetka fakulteta.

Virtual booklet

Podijeli članak