Mapa Weba

Radionica za doktorande: Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilišnim savjetovališnim centrom u Rijeci te Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizira višednevnu radionicu pod nazivom “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” koja će se održati od 26. do 28. svibnja 2024. godine u znanstveno-edukacijskom centru Sveučilišta u Rijeci, Palači Moise na otoku Cresu.

Doktorandi će na radionici steći dublje razumijevanje kako integrirati akademske obveze s osobnim i profesionalnim ciljevima te razvijati vještine potrebne za uspješno savladavanje izazova doktorskog studija i ostvarivanje dugoročnog uspjeha u akademskoj i profesionalnoj sferi.

Detaljan program radionice možete pronaći u privitku, a više informacija o prijavama i troškovima sudjelovanja dostupno je na mrežnim stranicama Doktorske škole.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem online obrasca.

Prijave se zaprimaju do 3. svibnja 2024. godine.

Letak

Podijeli članak