Oglasi za posao

Natječaj za zaposlenje - KBC Rijeka

KBC Rijeka raspisao je natječaj za 3 radna mjesta informatičara na određeno vrijeme. Detalje potražite na poveznici

Radna mjesta u poduzeću IN TECH d.o.o.

Poduzeće IN TECH d.o.o. je u potrazi za zaposlenicima  te su zainteresirani i za studente završnih godina studija Informatike. Rok za prijavu je 13.06.2019. godine.

Opširnije...

Novi internship program tvrtke Infobip

Ovog ljeta Infobip otvara vrata i studentima sa Sveučilišta u Rijeci. Zanima li te razvijati svoja programerska znanja, osmišljavati rješenja za globalne firme ili rješavati tehničke probleme te provesti dio tog vremena na Infobipovom Kampusu Pangea u Vodnjanu? Pridruži nam se u učionici O-028 na Odjelu za informatiku Sveučilišta u Rijeci, Ul. Radmile Matejčić 2, ovaj petak, 7.6.2019., u 14 sati i saznaj sve što te zanima o Infobipovom ljetnom Internship programu.
 

Opširnije...

Studentska stručna praksa u Hrvatskoj narodnoj banci

Hrvatska narodna banka objavila je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse za studente ekonomije, matematike, informatike, prava i psihologije.
 

Opširnije...

E-Glas Bootcamp u Rijeci

Ovog ljeta možete naučiti React.js kroz 3 mjeseca intenzivnog programa. Možete sudjelovati u razvoju frontenda novog proizvoda za upravljanje mislima s različitim uređajima, a koji će se koristiti za terapijski rad s djecom s teškoćama u razvoju. Bootcamp traje od 1. 7. do 30. 9. 2019. godine. Za slučaj da u to vrijeme imate dodatne obaveze i ispite na fakultetu, moguće je dogovoriti kraće pauze od bootcampa i fleksibilno radno vrijeme.


Opširnije...

Internship program tvrtke Infobip

U srijedu, 30. siječnja 2019. godine s početkom u 14 sati u dvorani O-028 na Odjelu za informatiku na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održano predstavljanje pripravničkog (internship) programa poduzeća Infobip studentima Sveučilišta u Rijeci za dvije pripravničke pozicije - Software Engineer i Presales Engineer.


Opširnije...

Oglas za radno mjesto Junior Presales Engineer-a

Tvrtka Infobip nudi radno mjesto Junior Presales Engineer-a  koje opisuju kao sponu između klijenata i internog Sales tima te Product developmeta. Junior Presales Engineer  klijetnima nudi tehnička rješenja, postaje Technical lead za to rješenje i  koordinira svim uključenim internim timovima. Detaljne informacije nalaze se u privitku.


Oglas

Oglas za radno mjesto programera

 Tekst obavijesti

Natječaj za radno mjesto IT suradnika u tvrtki Imperial d.d.

Tvrtka Imperial d.d. s otoka Raba objavljuje natječaj za radno mjesto IT suradnik za aplikativnu podršku. Detalji natječaja su u privitku.

Opširnije...

Intraweb traži web programere

Intraweb d.o.o. je informatička tvrtka specijalizirana za razvoj web rješenja svih opsega funkcionalnosti, od prezentacijskih web stranica do kompleksnih online trgovina, web portala, booking rješenja i od nedavno i web aplikacija.
 
Tvrtka traži nove zaposlenike s visokom razinom informatičke pismenosti. Potrebno je predzanje iz web tehnologija (HTML, CSS, PHP, MYSQL) kao i reference. Novi zaposlenik će imati priliku raditi na mnogo različitih web rješenja od kompletnog razvoja do održavanja, nadogradnji i općenitih rješavanja informatičkih problema klijentima.
 
 

Opširnije...