Mapa Weba

Prijave na Realizator 2023.

Case study natjecanja su izvanredan način za istraživanje i demonstraciju uspješnih poslovnih strategija i rješenja. Ova vrsta natjecanja omogućava studentima da pokažu svoju kreativnost, analitičke vještine i sposobnost donošenja informiranih odluka.

Uz navedeno, case study natjecanja potiču suradnju, timski rad i razmjenu ideja, čime pružaju izvanredno iskustvo koje potiče osobni i profesionalni razvoj sudionika. Studentsko case study natjecanje Realizator 2023. se u svojoj sedmoj ediciji vraća kao primjer kvalitetnih i uspješnih natjecanja takvog tipa.

O uspješnosti case study natjecanja Realizator govori i činjenica da je do sada sudjelovalo preko 430 studenata, podijeljenih u 177 timova, koji su rješavali 34 poslovna slučaja i osvojili sveukupno 87 nagrada.
I ove godine su okupljena renomirana poduzeća i institucije koji su ponudili četiri poslovna slučaja za koje studenti prijediplomskih, diplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija mogu osvojiti.
Svaki poslovni slučaj nosi novčane nagrade za najbolje timove, i to:

  • 1. mjesto - 500 € (3,767.25 HRK)
  • 2. mjesto - 300 € (2,260.35 HRK)
  • 3. mjesto - 200 € (1,506.90 HRK)

Pobjedničkim timovima, partner projekta STEP RI d.o.o. osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.
Ovogodišnji poslovni partneri priredili su uistinu zanimljive poslovne slučajeve za koje smatramo da bi studenti Vaših Sastavnica imali odlična rješenja. To su:

  • Grad Kastav - “Povećanje vidljivosti poduzetničkog inkubatora KASPI“
  • Jadran-galenski laboratorij d.d. - “Implementacija ESG principa u farmaceutskoj firmi: održivost kao ključ za rast i konkurentnost“
  • Marina Punat d.o.o. - “Optimizacija korištenja restorana Marine Punat“
  • Vectrino d.o.o. - “Digitalni blizanci bez glave i noge ili kako brzo i efikasno brisati nepotrebne fotografije“

Veliko otvorenje natjecanja bit će održano u četvrtak 12. listopada 2023. s početkom u 16 sati u prostoru STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (dvorana 107, 1. kat, Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka). Prilika je to studentima da saznaju sve detalje u vezi natjecanja, slučajeva, ali i bogatog programa kreativnih edukacija, treninga, druženja, tribina i sl.

Natjecanje je otvoreno za sve studente prijediplomskih, diplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija u Hrvatskoj , a sudjelovati mogu u timovima od dva do četiri člana. Prijave su otvorene do 25. listopada 2023. Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama Realizatora.

Podijeli članak