Naslovnica

Modern Leadership in Making 2014.

Program Modern Leadership in Making namijenjen je studentima koji pokazuju potencijal postati lideri u područjima od njihovog interesa.

Kroz dvije četverodnevne radionice sudionici će imati priliku upoznati se s potrebama modernog liderstva za širokim spektrom vještina: tehnikama komunikacije, medijima kao kanalom komunikacije, lobiranjem, javnim politikama temeljenim na dokazima, fundraisingu i ulozi poduzetništva. Čitav niz predavača i trenera uključenih u ovaj program je ujedno i prilika studentima za širenje mreže kontakata.

 

Radionice se održavaju u Petnici (Srbija) 3-8.6.2014. i Čakovcu (Hrvatska) 26-31.2014., a prijave traju do 11.svibnja. Više o samom programu, predavačima, i prijavi možete pronaći na:http://leadership.iszd.hr <http://leadership.iszd.hr/students-apply-modern-leadership-making-wokrshops/>

 

 Prijave su otvorene za studente preddipomskih i diplomskih studija svih smjerova i fakulteta, a kod prijave potrebno je opisati dosadašnja iskustva u izvannastavnim aktivnostima. Troškove puta i smještaja pokrivaju organizatori (Institut sinergije znanosti i društva, Istraživačka stanica Petnica) zahvaljujući podršci Američke ambasade u Zagrebu.