Student info

Obavijest o studentskom vrednovanju nastave u ljetnom semestru ak. god. 2018./2019.

Odbor za osiguravanje i unapređivanje  kvalitete Odjela za informatiku u ljetnom semestru akademske 2017./2018. godine provest će studentsko vrednovanje nastave ispunjavanjem on-line anonimnog  ISVU upitnika za procjenu nastavnika i kolegija.
 

Studenti upisani na određeni kolegij mogu pristupiti vrednovanju samo jednom, a anketa je dostupna u ISVU sustavu od 3.6.2019. do 30.9.2019. Zasebno se vrednuju svi nastavnici (profesori i asistenti) koji su izvodili nastavu iz određenog kolegija.

Opširnije...

Natječaj za idejno rješenje i izradu logotipa "Kampus kreativnog tima"

Rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, na prijedlog Izvršnog odbora Kampus kreativnog tima, raspisuje NATJEČAJ za idejno rješenje i izradu logotipa "Kampus kreativnog tima" te poziva sve studentice i studente Sveučilišta u Rijeci da se prijave.
 


Opširnije...

ERASMUS natječaj - studijski boravak

Sveučilište u Rijeci 3lipnja 2019. godine raspisuje II. Erasmus Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ljetnom semestru ak. godine 2019./2020.
 
Rok za prijavu studenata je 17rujna 2019. godine.
 
Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta pod rubrikom O Sveučilištu, Međunarodna suradnja i ERASMUS, Natječaj za studente. Popis ustanova na kojima se može ostvariti mobilnost bit će objavljen 3.6.2019. godine.

5. Smotra glumačkih akademija

Od 24. do 26.5.2019. godine održava se jubilarna 5. Smotra glumačkih akademija. Ulaz na sve predstave je besplatan.
 

Opširnije...

Young Crew Croatia radionica

Udruga Young Crew Croatia već devetu godinu organizira trodnevne radionice iz područja upravljanja projektima. YCC je ogranak za mlade voditelje projekata pri Hrvatskoj udruzi za upravljanje projektima  te dio vodeće međunarodne neprofitne organizacije za upravljanje projektima International Project Management Association (IPMA). Radionica se održava od 7. do 9. lipnja 2019. godine u Hotelu Valamar Koralj na otoku Krku.


Opširnije...

Signet Hackathon

S ciljem da potaknu mlade na kreativnost, inovativnost i da iskoriste stečeno znanje u školi i fakultetu poduzeće Signature Networks d.o.o.organizira natjecanje u izradi i programiranju igre na temu svemira. Najbolje očekuju nagrade, a svaki će sudionik dobiti potvrdu o sudjelovanju.


Opširnije...

Dodjela stipendija/financijskih pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"

U utorak, 30. travnja 2019. godine na mrežnim stranicama Sveučilišta objavljena Odluka Senata o dodjeli stipendija/financijskih pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov".

Više detalja možete pronaći na poveznici.


Uključi se u inicijativu mladih INCORE

Udruga PaRiter poziva mlade od 18 do 30 godina koji žele razbiti tabue o seksualnosti, dobiti znanstveno utemeljene informacije te informirati svoje vršnjake o ovoj temi da se pridruže Erasmus+ inicijativi mladih "INCORE - Informed, conscientious & responsible".


Opširnije...

Produljenje ERASMUS natječaja za stručnu praksu

Sveučilište u Rijeci produljuje Erasmus natječaj za stručnu praksu studenata u 2019./2020.

Natječaj je otvorenog tipa, odnosno studenti će se moći prijavljivati dok god Sveučilište raspolaže financijskim sredstvima, te će se sve uredne prijave odmah uzimati u obzir i financirati. Tekst natječaja i sve detaljne upute objavljeni su na web stranici Sveučilišta.
 

Poziv na 1. Nacionalni kongres studentskog predstavništva (STUP)

Predstavnici studenata na Sveučilištu u Rijeci organiziraju 1. Nacionalni kongres studentskog predstavništva (STUP).

Ove godine teme su:

  1. Osiguranje kvalitete u visokom obrazovanju (studentske ankete, ocjenjivanje...)
  2. Studentski zakoni i propisi (novi Zakon o obavljanju studentskih poslova...)
  3. Primjeri dobre prakse iz područja studentskog predstavništva (studentski zborovi Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije).

Opširnije...