Peti forum Mladi u poduzetništvu

Pozivaju se sve mlade osobe koje razmišljaju o pokretanju poduzeća, žele se educirati ili jednostavno informirati o mogućnostima koje se pružaju za pokretanje poduzeća na forum Mladi u poduzetništvu, kojim se petu godinu za redom CTK Rijeka zajedno s drugim potpornim institucijama iz zajednice uključuje u Međunarodni tjedan poduzetništva koji se ove godine obilježava od 13. do 19. studenog.
 


Razmišljaš li o poduzetničkom pothvatu? Ne znaš otkud krenuti? Koji put izabrati? Gdje zatražiti pomoć, savjet ili točnu informaciju? Sve su to pitanja na koja ćeš moći dobiti odgovore na jednom mjestu - forumu Mladi u poduzetništvu - što će se održati u petak, 17. studenog 2016. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati.

Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrasca na internetskoj stranici CTK Rijeka. O raznim mogućnostima za mlade poduzetnike govorit će predstavnici Gradske knjižnice Rijeka, STARTUP Inkubatora Rijeka, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Step Ri Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci te Riječke razvojne agencije Porin.

Tijekom Međunarodnog tjedna poduzetništva, u svijetu će se organizirati 1.000 događanja u 160 zemalja kako bi se pojedinci potaknuli na poduzetničke poduhvate i povezali s potencijalnim partnerima, mentorima i investitorima. Forum Mladi u poduzetništvu CTK Rijeka organizira petu godinu za redom uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 

Program