Mapa Weba

Poziv na 6. međunarodnu doktorsku ljetnu školu „Digitalisation in science and society“

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci, Sveučilište u Grazu i Sveučilište u Ljubljani organiziraju 6. međunarodnu doktorsku ljetnu školu pod nazivom „Digitalisation in science and society“ koja će se održati od 27. do 28. listopada 2022. na Sveučilištu u Ljubljani.

Doktorska konferencija ima za cilj raspravu o digitalizaciji u najširem smislu. Dobrodošli su sažetci koji raspravljaju, ali nisu ograničeni na sljedeće teme: tehničke mogućnosti digitalnih tehnologija, digitalna istraživačka infrastruktura, istraživanje velikih podataka, umjetna inteligencija, digitalizacija u znanostima o životu, digitalno inženjerstvo, digitalizacija u pravu, digitalna humanistika, digitalna umjetnost, digitalizacija u obrazovanju, digitalizacija u upravljanju, etička uporaba digitalnih tehnologija, ograničenja i zamke digitalnih tehnologija, utjecaj digitalizacije na čovjeka i društvo, otvorena znanost.

Pozivamo doktorande iz svih područja istraživanja da pošalju svoje sažetke za 20-minutna usmena izlaganja. Sažetak mora sadržavati naslov, ime(na) autora, kratki narativni životopis i sažetak dizajna istraživanja i nalaza. Sažetak i životopis trebaju biti na engleskom jeziku te svaki od njih su ograničeni na 250 riječi.

Za sve dodatna pitanja i nedoumice obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete u word dokumentu do 15. rujna 2022. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za doktorande Sveučilišta u Rijeci nema kotizacije te će biti pokriveni troškovi smještaja.

Podijeli članak