eSTUDENT i Smartup natjecanje

eSTUDENT je neprofitna studentska udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena u društvu, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Smartup je studentsko startup natjecanje na kojem se studenti u timovima natječu u razvoju vlastite poslovne ideje ili inovativnog rješenja. Kroz niz radionica, edukacija, organiziranih mentorstava i samog natjecanja, studenti stječu vrlo atraktivna i korisna poduzetnička znanja o pisanju poslovnog plana i prezentiranju istog pred potencijalnim investitorima.

Kroz Smartup natjecanje prošlo je nekoliko projekata koji su sada postali ugledna poduzeća poput Entrio sustava, Include-a, Rimac Automobila i sl. Ovogodišnje teme našega natjecanja su biotehnologija, digitalna ekonomija i Internet of Things (IoT).
 
 
Zainteresirani studenti pozivaju se na sudjelovanje. Prijave za natjecanje su počele i traju do 30.3. Forma za prijavu se nalazi na webu eStudenta, kao i ostali detalji vezani uz natjecanje.

 Prezentacija Smartup