Otvorene prijave za case study natjecanje Realizator 2018.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci predstavila je treću ediciju sveučilišnog case study natjecanja Realizator, projekta pokrenutog s ciljem povezivanja akademske i gospodarske zajednice.

Realizator kod studenata, kroz rad na stvarnim poslovnim izazovima, razvija vještine potrebne na tržištu rada, pruža praktično iskustvo, potiče kreativnost i inovaciju, omogućuje edukacije i stručnu podršku, poznanstva s potencijalnim poslodavcima te pridodaje životopisu ono najvažnije, iskustvo.
 

O uspješnosti projekta govore i brojke, na prethodnim edicijama sudjelovalo je preko 140 studenata, raspodijeljenih u 49 timova, ukupno je zaprimljeno preko 40 poslovnih rješenja od kojih su najbolja nagrađena novčanim nagradama ukupne vrijednosti 40.500,00 kuna. Kruna natjecanja svakako je i prošlogodišnje zaposlenje člana pobjedničkog tima Jadran galenskog laboratorija.

U trećoj ediciji, Realizator je okupio šest poduzeća i institucija Grad Rijeku, Geotech d.o.o., JGL d.d., Namještaj Mima d.o.o., Dom zdravlja Primorsko-goranske županije te Jadranka hoteli d.o.o. Predstavnici poduzeća poslovne slučajeve predstavit će velikom Otvorenju Realizatora 2018. u srijedu 17. listopada u 17h u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci Step Ri.

Realizator 2018. sastoji se od pet modula: Start, Learn, Mingle, Play and Win. Mingle modul će u neformalnoj atmosferi omogućiti studentima druženje i savjetovanje s uspješnim poduzetnicima, a zbog povećanog interesa ove godine otvorila se i mogućnost sudjelovanja studenata Veleučilišta u Rijeci.

Prva tri najbolja rješenja svih poduzeća bit će novčano nagrađena, a partner natjecanja Step Ri osigurao je pobjedničkim timovima i službeni razgovor za pristup programu predinkubacije inovativnih poslovnih ideja.

Prijave su otvorene do 21. listopada 2018., a prijaviti se može putem online obrasca. Sve dodatne informacije dostupne su na Facebook stranici Zaklade Sveučilišta u Rijeci i putem e-maila na realizator@uniri.hr.

Program

Protokol