Mapa Weba

Business Class: Osobno brendiranje i marketing na društvenim mrežama

Datum i mjesto održavanja: četvrtak, 11. svibnja 2023., s početkom u 10:00 h, u učionici O-029, u sklopu predmeta Digitalni marketing (doc. dr. sc. Danijela Jakšić) i Dizajniranje multimedije (prof. dr. sc. Nataša Hoić-Božić)
Predavač: Domagoj Sever, domagojsever.com
Naziv predavanja: Osobno brendiranje i marketing na društvenim mrežama
Jezik predavanja: 
Hrvatski

Sažetak predavanja:

Na predavanju ćemo govoriti o tome kako fotografirati za poslovne potrebe te kako i fotograf početnik, uz pomoć profila na društvenim mrežama, može ostvariti suradnju s najvećim svjetskim brendovima i turističkim zajednicama diljem svijeta.


Životopis predavača:

Domagoj Sever je fotograf, travel blogger, stručnjak za društvene mreže i vlasnik agencije za marketing i promociju Croatian Nomad.

Pobjednik je mnogih međunarodnih fotografskih natječaja a njegove fotografije izlagane su diljem svijeta na više od pedeset skupnih i sedam samostalnih izložbi.  Njegova fotografija ‘Zlatni rat’ 2018. godine izabrana je među 52 najljepša pejzaža na svijetu po izboru urednika National Geographica.

Također, Domagoj Sever pisao je blog “Prava ruta” za RTL televiziju te je izabran među 100 najboljih fotografa na svijetu 2020., 2021. i 2022. na fotografskom natječaju „35 Awards“ na koji je pristiglo više od 400 000 fotografija iz 173 zemlje svijeta.

Podijeli članak