Intenzivirani tečaj za prevladavanje straha od javnog nastupa

Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni intenzivirani tečaj za studente riječkog Sveučilišta s ciljem poučavanja studenata kako prevladati strah od javnog izlaganja.
 

Tečaj uključuje 6 susreta koji će se održati u periodu od 16. do 28. rujna u terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati u prostorijama SSC-a (Kampus na Trsatu). . Broj sudionika je ograničen te molimo da se jave samo oni studenti koji u tom periodu mogu prisustvovati tečaju.  

Prije uključivanja zainteresirani studenti moraju doći na jedan individualni razgovor s jednom od voditeljica. Cilj ovog razgovora je da voditeljice prikupe podatke o problemu i daju potencijalnim članovima detaljnije informacije o tečaju kako bi zajedno odlučili je li ovaj oblik tretmana prikladan za njihov problem.

Ako izbjegavate izlaganje seminara i održavanje prezentacija pred kolegama ili ih odradite, ali uz teške muke, ovo je tečaj za vas. Ispunite prijavnicu za sudjelovanje  do srijede 11. rujna 2019. i pripremite se za javna izlaganja prije početka novog semestra!

Za dodatne informacije nazovite 051/265-843 ili pošaljite mail na ssc@ssc.uniri.hr.