Mapa Weba

Business Class: Razvoj računalnih igara

Datum održavanja: 23. ožujka 2022. u 10:00 sati, u učionici O-S32 i online preko kolegija OP i ORRI na Microsoft Teamsu (ulaz s kodom: sdo2q7c)
Predavač: Goran Paulin, direktor Kreativnog odjela
Naziv predavanja: Razvoj računalnih igara

Sažetak predavanja:

Računalne igre, zahvaljujući svojoj karakteristici generiranja i konzumiranja sadržaja u realnom vremenu, jedan su od najsofisticiranijih softverskih proizvoda današnjice. "Razvoj računalnih igara" uvodno je predavanje iz područja dizajna računalnih igara, namijenjeno svima koji se žele upoznati s poviješću i evolucijom računalnih igara, te dobiti motivaciju za njihovu izradu prolazeći put od ideje i pripreme "game design dokumenta", preko razvoja prototipa do programiranja finalne igre i izrade različitih "asseta" za nju. Pitanja publike su poželjna i dobrodošla u svakom trenutku!

CV:

Goran Paulin je suosnivač i tehnički direktor riječke multimedijske produkcije, Kreativnog odjela. Od 1989. godine profesionalno se bavi računalnom grafikom, programiranjem i dizajniranjem igara. Posljednjih godina stečeno znanje i iskustvo usmjerava na istraživanje metoda generiranja sintetičkih skupova podataka za nadzirano strojno učenje u domeni računalnog vida.

 

Podijeli članak