Poziv na edukativne aktivnosti AZVO-a u 2021. godini

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) u 2021. godini nastavlja u okviru projekta SKAZVO, organizirati edukativne aktivnosti namijenjene djelatnicima visokih učilišta i studentima čiji je cilj unaprijediti nastavničke kompetencije, osnažiti vještine upravljanja visokim učilištem, potaknuti internacionalizaciju visokog obrazovanja te pružiti podršku daljnjem razvoju studentskih službi kao što su karijerni centri i centri za psihološku pomoć.

Plan radionica AZVO-a u 2021. godini nalazi se u privitku obavijesti.

Također, ovom Vas prilikom pozivamo na prvi u nizu događaja u sklopu ciklusa Karijeriranje 2021 - Simpozij „Što stoji iza diplome: Planiranje i upravljanje karijerom temeljenom na kompetencijama“ u organizaciji AZVO –a i prof. dr. Andreje Bubić iz Centra za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta u Splitu.

Simpozij će se održati 28. siječnja 2021. od 10 do 16 h putem platforme Zoom. Ljubazno Vas molimo da se za sudjelovanje prijavite do 27. siječnja do 10 h na poveznici.

Svi prijavljeni sudionici zaprimit će Zoom poveznicu dan prije Simpozija putem koje će se moći uključiti u skup. Program virtualnog događanja nalazi se u privitku.

Sudjelovanje na svim seminarima/radionicama besplatno je za sudionike

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Plan radionica u 2021. godini
Program virtualnog događaja
Sažetci radova

Podijeli članak