Mapa Weba

Promovirani prvostupnici i magistri informatike

Na Fakultetu informatike i digitalnih tehnologija u petak, 3. lipnja 2022. održana je svečana promocija prvostupnika i magistara informatike.

Otvoreni dan TETRAGON 2022.

Od 2. do 7.5.2022. u Rijeci će se održati Festival znanosti. Cijeli program događanja kao i brojne aktivnosti dostupne su na službenim stranicama Festivala znanosti. Tema ovogodišnjeg festivala je “Život”.

Održane svečane promocije sveučilišnih prvostupnika i magistara

U petak, 13.12.2019. godine na Odjelu za informatiku održane su svečane promocije sveučilišnih prvostupnika i magistara. Ove je godine promoviran 31 student/studentica koji su stekli akademski naziv sveučilišni prvostupnik informatike te 43 studenta/studentica koji su stekli akademski naziv sveučilišni magistar informatike/sveučilišni magistar edukacije informatike. Čestitke svim promoventima!

Tematska sjednica Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci

Dana 31.5.2019. godine održana je tematska sjednica Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci. Osim djelatnika i studenata Odjela, sjednici su prisustvovali prorektorica za informatizaciju i organizaciju Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Senka Mačešić, gospođa Tatjana Perše iz Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke, partneri i prijatelji iz gospodarstva, te kolege iz Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci. Pročelnica je posebno pozdravila gospodina Sergia Benedettija iz poduzeća ESTECO iz Trsta s kojom je Odjel sklopio sporazum o suradnji čime je navedeno poduzeće postalo prvi nositelj stručne prakse na Odjelu za informatiku izvan granica Hrvatske.

Otvoreni dan sveučilišnih odjela 9.4.2019.

Otvoreni dan sveučilišnih odjela održat će se u sklopu tjedna Festivala znanosti, u utorak 9.4.2019. u zgradi sveučilišnih odjela na Kampusu na Trsatu. Tijekom otvorenog dana održat će se niz aktivnosti koje možete posjetiti i u kojima možete sudjelovati. Program događanja nalazi se u sljedećem dokumentu: