Mapa Weba

RIS d.o.o. – Developer u mladom i dinamičnom timu za razvoj poslovnih aplikacija!

IT tvrtka RIS d.o.o. u potrazi je za mladim i ambicioznim osobama koje žele usvajati nova znanja i razvijati vještine za programiranje pametnih poslovnih rješenja. Nudi ugodno i ležerno radno okruženje, konkurentna primanja, suradnju s velikim domaćim i inozemnim tvrtkama te iskusne mentore.

Posao u Plivi

Pliva traži studente za podršku globalnim aplikacijama.

Radno mjesto nastavnika informatike

Gospodarska škola Istituto professionale, Buje traži nastavnika informatike i računarstva te nastavnika informatike i strukovnih predmeta iz područja računarstva.

Studentski posao/praksa ili stipendija u IT odjelu PBZ grupe

Privredna banka Zagreb d.d. traži proaktivne studente za svakodnevni radim na izazovnim i tehnološki naprednim projektima. Detalje potražite u priloženom oglasu.

Oracle projektant programer

Allianz, traži novog kolegu ili kolegicu koji bi se pridružili uspješnom timu u Sektoru za informacijske tehnologije te nastavili njegovati korisničku i tržišnu izvrsnost.

Traže kandidate koji se dobro snalaze u Oracle bazama podataka te poznaju PL/SQL. Detalje možete pronaći u oglasu za posao.

CTK - voditelj radionica

Centar tehničke kulture Rijeka traži voditelja radionice izrade mobilnih aplikacija za mlade. Predviđeno trajanje radionice je 30 do 50 sati (ovisno o interesu mladih). Radionice bi započele najkasnije početkom listopada i trajale do kraja prosinca.