Mapa Weba

Obrana teme - Karlo Babić

Javna obrana teme doktorske disertacije kandidata Karla Babića pod nazivom "Piramidalno rekurzivna neuronska mreža za reprezentiranje teksta (Pyramidal recursive neural network for text representation)", koju je izradio pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Ane Meštrović s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci, održat će se u četvrtak 24. studenog 2022. godine u 11:00 sati u Vijećnici pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorske disertacije u sastavu:

Obrana teme - Goran Paulin

Javna obrana teme doktorske disertacije kandidata Gorana Paulina pod nazivom "Adaptivna sintetička metoda za detekciju i lokalizaciju objekata u UAV podržanim SAR misijama (Adaptive synthetic method for object detection and localization in UAV supported SAR missions)", koju je izradio pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Marine Ivašić-Kos s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci, održat će se u utorak, 8. studenog 2022. godine u 12:00 sati u Vijećnici pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorske disertacije u sastavu:

Obrana teme - Ingrid Hrga

Javna obrana teme doktorske disertacije kandidatkinje Ingrid Hrga pod nazivom "Multimodalno učenje za automatsko opisivanje sportskih scena (Multimodal learning for automatic description of sport scenes)", koju je napravila pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Marine Ivašić-Kos s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci, održat će se u utorak, 14. lipnja 2022. godine u 14:00 sati u Vijećnici pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorske disertacije u sastavu:

Obrana teme - Igor Škorić

Javna obrana teme doktorske disertacije kandidata Igora Škorića pod nazivom "Model vrednovanja uspješnosti razvojnih okruženja koja se koriste za učenje programiranja (A model for evaluating the success of development environments used for learning programming)", koju je napravio pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Tihomira Orehovačkog s Fakulteta informatike u Puli i izv. prof. dr. sc. Marine Ivašić-Kos s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci, održat će se u petak, 22. travnja 2022. godine u 10:00 sati  u prostoriji O-S32 pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorske disertacije u sastavu:

Obrana teme - Kristian Stančin

Javna obrana teme doktorskog rada pod nazivom "Sustav za predlaganje digitalnih obrazovnih igara kao potpora planiranju odgojno-obrazovnih aktivnosti učenika s intelektualnim teškoćama" ("A system for recommending digital educational games as a support for planning educational activities for students with intellectual disabilities") kandidata Kristiana Stančina, održat će se u petak, 28. siječnja 2022. godine u 10:00 sati online putem poveznice pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorata u sastavu:

Obrana teme - Saša Sambolek

Javna obrana teme doktorskog rada pod nazivom "Detekcija osoba na slikama bespilotnih letjelica u neurbanim područjima u akcijama traganja i spašavanja" ("Detection of persons in images of unmanned aerial vehicles in non-urban areas in search and rescue missions") kandidata Saše Samboleka, održat će se u utorak, 13. travnja 2021. godine u 11:00 sati putem aplikacije MS Teams* pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorata u sastavu: