Mapa Weba

Primjena umjetne inteligencije i računarstva u biotehnologiji

Program cjeloživotnog obrazovanja Primjena umjetne inteligencije i računarstva u biotehnologiji Fakultet informatike i digitalnih tehnologija izvodi u suradnji s Fakultetom biotehnologije i razvoja lijekova. Radi se o programu stjecanja znanja, vještina i kompetencija u okviru akreditiranih diplomskih studijskih programa koje izvode ove dvije sastavnice Sveučilišta u Rijeci, a koji je namijenjen polaznicima koji su prethodno završili prijediplomski studij informatike ili biotehnologije ili njima srodni studij, a koji žele steći mikro-kvalifikaciju u području primjene metoda umjetne inteligencije i računarstva na podacima i problemima iz područja biotehnologije.

Program traje dva semestra, a nastava se izvodi prema hibridnom modelu – kombinacijom nastave u učionici i online nastave kako bi se svim polaznicima omogućilo fleksibilno izvršavanje obveza.

Po završetku programa polaznicima se izdaje potvrdnica kao dokaz stečenih kompetencija, a studentima diplomskih studija Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija te Fakulteta biotehnologije i razvoja lijekova se informacija o završenoj mikro-kvalifikaciji upisuje i u dodatak diplomi.

 

Natječaji
Opis programa