Mapa Weba

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidatkinje Vanje Čotić Poturić

Kandidatkinja Vanja Čotić Poturić polagat će kvalifikacijski ispit u srijedu, 15. ožujka 2023. godine u 12:00 sati u prostoriji O-S32 pred Povjerenstvom u sastavu:

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidata Roberta Šajine

Kandidat Robert Šajina polagat će kvalifikacijski ispit u četvrtak, 15. prosinca 2022. godine u 15:00 sati u prostoriji O-358 pred Povjerenstvom u sastavu:

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidatkinje Matee Turalije

Kandidatkinja Matea Turalija polagat će kvalifikacijski ispit u četvrtak, 15. prosinca 2022. godine u 14:00 sati u prostoriji O-358 pred Povjerenstvom u sastavu:

Rang lista za upis na poslijediplomski sveučilišni studij Informatika

Objavljena je rang lista kandidata koji su stekli pravo na upis na Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Informatika u akademskoj 2022./2023. godini. Upisi će se obavljati elektroničkim putem (online).

INFCON - Znanstveni skup doktorskih studenata informatike

Približava se održavanje INFCON22 konferencije pa u nastavku slijede informacije.

Obrana teme - Karlo Babić

Javna obrana teme doktorske disertacije kandidata Karla Babića pod nazivom "Piramidalno rekurzivna neuronska mreža za reprezentiranje teksta (Pyramidal recursive neural network for text representation)", koju je izradio pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Ane Meštrović s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci, održat će se u četvrtak 24. studenog 2022. godine u 11:00 sati u Vijećnici pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorske disertacije u sastavu: