Mapa Weba

Jezični i prevoditeljski alati

Opis programa

Otkrijte novi pristup učenju prevoditeljske profesije s našim inovativnim programom koji spaja filološke i informacijske znanosti, predstavljajući integraciju jezičnih, tehnoloških i analitičkih vještina prilagođenih suvremenom radnom okruženju.

Naš program kroz tri kolegija (Strojno potpomognuto prevođenje, Alati za analizu teksta i Tehnologija u učenju i poučavanju jezika) nudi sveobuhvatan set kompetencija. Ovo je prilika za stjecanje suvremenih jezičnih i prevoditeljskih vještina te pripremu za usvajanje novih tehnologija.

Hibridni pristup (kombinacija online i nastave uživo) osigurava jednostavniju dostupnost programa svim polaznicima.

Završetkom programa i uspješnim polaganjem svih predmeta, dobit ćete potvrdu o završetku i stečenim ECTS-ima. Ako ste se odlučili na polaganje samo jednog ili dva kolegija, tada će vam biti izdana potvrda o stečenim ECTS-ima u zavisnosti od broja ECTS-a pojedinog kolegija.

Za sudjelovanje u programu potrebno je završeno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje.

Pripremite se za budućnost s našim programom i iskoristite potencijal napredne umjetne inteligencije u svijetu jezika i prevoditeljstva.

Upisna cijena po polazniku: 400 EUR

Minimalan broj polaznika: 10

Za sva pitanja ili iskaz interesa javite se e-poštom voditeljici programa izv. prof. dr. sc. Mariji Brkić Bakarić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Opis programa Jezični i prevoditeljski alati