Počinje deseta Rijeka psihologije

Unatoč izazovnim vremenima od 15. do 21. veljače 2021. godine gradom na Rječini i virtualnim okruženjem poteći će deseta, obljetnička Rijeka psihologije.

Dobro uigrani tim organizatora, predstavnika lokalne i akademske zajednice te neprofitnog sektora, i ove je godine pripremio stotinjak aktivnosti koje se bave zanimljivim i aktualnim temama. S obzirom na okolnosti koje su nam već jako poznate, većina programa odvijat će se online.

Povodom rođendana održat će se čak tri pozvana predavanja profesorica riječkog Odsjeka za psihologiju, a prvi put će se održati i izložba u otvorenom, vanjskom prostoru na temu suočavanja sa stresom. U humanitarnoj akciji ove će se godine prikupljati sredstva za edukacije psihologa iz Društva psihologa Sisačko-moslavačke županije. Osnaživanje i podrška stručnjacima koji pružaju psihološku pomoć i podršku ljudima s područja pogođenima potresima od iznimne su važnosti, a uključiti se možete isključivo putem uplata na žiro-račun. Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici.

Psihološko savjetovalište SSC-a poziva studente na interaktivno predavanje Stres (NO) koje će se održati u četvrtak (18. veljače) s početkom u 14 sati u online okruženju putem Zoom platforme. Više o samoj aktivnosti možete pročitati u programu na poveznici. Obavezne su prijave na sljedećoj poveznici.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe u ovogodišnjem programu i uključiti se u humanitarnu akciju.

Podijeli članak