Novi internship program tvrtke Infobip

Ovog ljeta Infobip otvara vrata i studentima sa Sveučilišta u Rijeci. Zanima li te razvijati svoja programerska znanja, osmišljavati rješenja za globalne firme ili rješavati tehničke probleme te provesti dio tog vremena na Infobipovom Kampusu Pangea u Vodnjanu? Pridruži nam se u učionici O-028 na Odjelu za informatiku Sveučilišta u Rijeci, Ul. Radmile Matejčić 2, ovaj petak, 7.6.2019., u 14 sati i saznaj sve što te zanima o Infobipovom ljetnom Internship programu.

Tvrtka Infobip organizira novi, ljetni ciklus Internship programa koji će se ponovo odvijati na Campusu Pangea u Vodnjanu te na drugim lokacijama u Republici Hrvatskoji i regiji. U ljetnom ciklusu za studente postoji nekoliko programa od kojih se ističe Presales Engineering Internship.

Presales Engineering Internship
  • Kroz ukupno 10 tjedana polaznici će dobiti priliku upoznati Infobip servise, protokole i tehnologije, kao i način komunikacije i pristupa velikim klijentima (kako razumijeti klijenta te kako izraditi tehnička rješenja koja zadovoljavaju korisnikove poslovne potrebe) te razumijeti koja je dodana vrijednost inžinjera u poslovnom okruženju.
  • Program je osmišljen kao 2 tjedna intenzivne obuke na Campusu u Vodnjanu, nakon čega će studenti biti raspoređeni u timove prema destinaciji koju preferiraju; moguće destinacije - Zagreb, Rijeka, Vodnjan, Tuzla, Sarajevo, Milano ili Paris.

Direktan link na prijavu za Presales Engineering program možete pronaći ovdje, a link na ostale internship programe ovdje.

Rok za prijave je 13.06.2019. godine. Planirani početak svih Internship programa je 22.07.2019. godine.

Plakat
Letak

Podijeli članak