Praksa za radno mjesto: Software Engineer / Developer (m/ž)

Eidos d.o.o. sa sjedištem u Rijeci nudi zainteresiranim studentima i studenticama informatike i telematike mogućnost obavljanja stručne prakse u oblasti razvoja softvera sa Java ili .NET tehnologijama.

Kriteriji za kandidate:

  • Strast za programiranjem
  • Proaktivnost u radu i dobre organizacijske sposobnosti
  • Sposobnost rada u timu

Nudimo mentorstvo, training on the job, plaćenu praksu i profesionalni razvoj kroz rad u poticajnom i dinamičnom okruženju, a cilj nam je zapošljavanje.

O nama:

Tvrtka Eidos d.o.o., stvorena s ciljem integriranja vještina i kompetencija za razvoj softvera grupacije Gruppo Euris Spa, danas djeluje na najvišim razinama kvalitativne i ekonomske konkurentnosti na tržištu informatičkih tehnologija iskorištavanjem mogućnosti zajamčenih inovativnim platformama.

Unutarnja organizacija tvrtke Eidos usmjerena je na proizvodnju ključnih informatičkih rješenja dizajniranih i izrađenih ‘ad hoc’ od strane radnih skupina sastavljenih od voditelja projekata, analitičara i programera.

Način prijave: Molimo pošaljite vaš CV na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podijeli članak