Obavijest o Erasmus natječaju

U tijeku je Erasmus natječaj za mobilnost studenata koji se odnosi i na mobilnost studenata na poslijediplomskoj razini.

Naime, u sklopu natječaja Sveučilišta u Rijeci možete se prijaviti za financijsku potporu za studijski boravak na poslijediplomskoj razini na inozemnim visokoškolskim ustanovama u zimskom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2021./2022.

Najkraće trajanje studentske mobilnosti je 3 mjeseca, a najdulje 12 mjeseci. Mobilnost se može ostvariti u zemljama Europske Unije, Norveškoj, Islandu, Lihtenštajnu, Srbiji, Makedoniji ili Turskoj te mora biti ostvarena u razdoblju od 1. lipnja 2021. do 30. rujna 2022.

Iznosi financijskih potpora variraju u rasponu od 470-520 EUR mjesečno, odnosno od 670-720 EUR mjesečno ako se zatraži dodatna financijska potpora po kategoriji ranjivih skupina studenata.

Na mrežnoj stranici Sveučilišta u Rijeci objavljen je tekst natječaja, natječajni obrasci te link na samu prijavu.

Za više informacija o natječaju možete se obratiti Uredu za međunarodnu mobilnost Sveučilišta u Rijeci (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

Podijeli članak