Business Class: Infinum

U ponedjeljak 20.3.2017., u prostoriji O-S32 s početkom u 12:15 sati, Neven Matas, Tanja Bulbuk i Stefano Kliba predstavit će Infinum.

SAŽETAK:

Infinum se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web aplikacija. Tvrtka postoji od 2005. godine i trenutno posluje u Hrvatskoj, Sloveniji i SAD-u, razvijajući softverska rješenja za globalno tržište. Infinum zapošljava više od 100 ljudi: mobile i web developere, UX/UI dizajnere, projektne voditelje i druge stručnjake.

Koristeći suvremene tehnologije te stvarajući funkcionalna i elegantna rješenja, Infinum se afirmirao u savjetovanju i stvaranju mobilnih i web aplikacija za klijente iz područja financija, telekomunikacija, zdravstva, turizma, medija te drugih industrija.

Kao dokaz kvalitetnog poslovanja, već treću godinu zaredom Infinum se svrstava u Deloitte Top 50 najuspješnijih tvrtki u CE regiji, vodeći portal za zapošljavanje MojPosao.hr odaje im priznanje za najboljeg poslodavca 2015. godine, a Inc. Magazine 2016. godine rangira ih na #210 mjesto Top 5,000 tvrtki u Europi.

Troje gostujućih predavača na BusinessClassu pričati će vam o zapošljavanju i radnoj okolini u Infinumu, projektima na kojima radimo, razvoju i testiranju aplikacija te iskustvu u radu u IT industriji tijekom ili nakon završetka studija.

Podijeli članak