Mapa Weba

UNIRI Career Days 2023

Pozivamo Vas na drugo izadnje Dana karijera UNIRI Career Days 2023 koji će se održati u razdoblju od 23. do 26. listopada 2023. godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci na sveučilišnom Kampusu (Trsat). 

Tijekom prva tri dana (od 23. do 25. listopada) moći ćete pristupiti predavanjima, radionicama i tribinama namijenjenima razvoju vještina upravljanja karijerom, informirati se o različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci te unaprijediti različite prenosive vještine namijenjene postizanju profesionalnog uspjeha. 

Neke aktivnosti imaju ograničeni broj sudionika te je potrebna prijava putem poveznice.

Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa jest UNIRI Job Fair  koji će se održati u četvrtak, 26. listopada od 13:00 do 19:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela. Na Job Fairu će gotovo 50 izlagača prezentirati svoje tvrtke/institucije putem prezentacija na štandu i pitch prezentacija u maksimalnom trajanju od 15 minuta.  

Sudjelovanjem na Job Fairu imat ćete jedinstvenu priliku za informiranje o potrebama na tržištu rada te uspostavljanje kontakta s renomiranim poslodavcima. Više informacija o izlagačima i rasporedu pitch prezentacija moći ćete pronaći na stranicama Sveučilišta u Rijeci te na društvenim mrežama: – Facebooku i Instagramu

Sudionicima svih edukativnih i informativnih aktivnosti nudimo mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrade! 

Nakon 19:00 sati uslijedit će druženje tj. prilika za međusobno upoznavanje studenata, alumna i poslodavaca u neformalnom okruženju. Druženje, uz dodjelu nagrada sudionicima nagradne igre bit će organizirano u prostorima cafè-bara Kampus (Akvarij). 

Pridružite nam se na manifestaciji UNIRI Career Days i istražite more mogućnosti koje smo pripremili za Vas!  

Podijeli članak